Bryllup & Selskaper

Alle bryllupene på Holm gård er i regi av Bryllupskollektivet.
For gifteklare brudepar som ønsker å feire den store dagen med et uforglemmelig låvebryllup på Holm Gård, kontaktes Bryllupskollektivet på e-post:
hei@bryllupskollektivet.no. 
Låven kan kun leies ut gjennom å booke bryllupspakken, som inneholder alle elementer for et stemningsfult bohemromantisk bryllupsfeiring.
Se mer av våre låvebryllup på Instagram: @bryllupskollektivet.

Litt om bryllup

Med gårdens naturskjønne beliggenhet nær det idylliske tettstedet Holmsbu, synes vi det er ekstra gøy å invitere til feiring av alle typer anledninger.

Låven

På sommertid pyntes låven til fest, og her arrangeres bohemromantiske låvebryllup med herlig avslappet atmosfære. Låven vår er i original stand og blir et fantastisk stemningsfullt lokale, basert på gjennomført styling til hvert enkelt bryllup. Plass til opp til 120 gjester.

 Stabburet

Holm Gård tilbyr utleie av stabburet til mindre selskaper og møter med plass inntil 40 gjester.

Her samles gjestene rundt et stort spisebord i andre etasje. Planlegger du feiring av bursdag eller et jubileum, vinkveld, kurs, jobbmøte eller intimkonsert, passer stabburet med sin rustikke og sjarmerende stil. I første etasje finner du et kjøkken hvor mat og drikke kan forberedes. Kontakt Holm gård for info og bestilling.

Stort bord med dekorasjon. Foto. Nærbilde av borddekorasjon. Foto. Bord med dekorasjon. Foto.